Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a 4-2 yenildiği karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli takıma yapılan eleştiriler de artmaya başladı. Yayıncı kuruluş Lig Tv'de açıklamalarda bulunan Şansal Büyüka, Fenerbahçe'de Fernandao ve Van Persie'nin toplamının Samuel Eto'o kadar etmediğini söyledi.

"YERLİ BİR FUTBOLCU, NANI KADAR TOP KAYBETSE..."
Luis Nani'nin ayağından gereğinden fazla top tuttuğunu vurgulayan Büyüka, "Kimin vicdanı varsa sorarım: Bir yerli oyuncu Nani kadar ayağında top tutsa, Nani kadar top kaybetse, bu takımın onbirini görebilir mi? Markovic geldiğinde, rüzgarından rakip savunmalar kuru yaprak gibi savruluyordu... O rüzgar öyle durdu ki, şimdi rakip bir oyuncunun saçının tek telini bile savuramıyor." dedi.

"VAN PERSIE VE FERNANDAO, ETO'O ETMİYOR"
Van Persie'nin "bitik" halde olduğunu ifade eden Büyüka, "Lig bitecek, Van Persie hâlâ bitik. Fernandao külçe gibi ağır. Mevcut kadroya 70 milyon euroluk transfer yapıldı, bir Eto’o bulunamadı. O Eto’o dün çıkana kadar ortaya koyduğu futbolla maçı belki de tek başına aldı. Düşünün Van Persie’niz var, Fernandao’nuz var, ikisini toplasanız, bir Eto’o kadar yararlı değiller." şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr