Bursaspor Başkanı Ali Ay, Özlüce Tesisleri'nde Warmhaus firması ile yapılan göğüs reklamı anlaşması imza töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim kurulu üyesi bazı arkadaşlarının Hamza Hamzaoğlu'nu istemediği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"ÜCRETİNDE YÜZDE 30 İNDİRİM İSTEDİK"

Başkan Ali Ay, bir soru üzerine Hamzaoğlu ile yeni sezonda devam edip etmeyecekleri konusuna değinirken şunları söyledi:
"Yönetim olarak biz Hamza hocayla devam etmek istiyoruz. Ancak kulüpte mali tabloyu düzeleteceğim, diye bir söz verdim. Hamza hocamdan ücretinde yüzde 30 indirim istedik. Hamza hoca düşünyüyor. Çarşamba günü oturup karar verececeğiz. Ben Hamza hocanın her türlü kararına saygılıyım. Bu saatten sonra macera istemiyoruz."

"GEREKİRSE YÖNETİCİLERİ SATARIM"

Kulüp Başkanı Ay, bu arada "Serdar Aziz'i satmayı düşünüyor musunuz" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Basında Aziz Yıldırım Bey'in Fikret Orman Bey'in benimle görüştüğünü söylediler. 8 milyon verdiklerini, benim kabul etmediğim, yazıldı. Tabiiki böyle şeyler yok. Ligler devam ediyor. Bazı futbolcularımız Avrupa Şampiyonası'na katılıyor. Ondan sonra görüşmek daha uygun. Bu arada teklif gelirse görüşürüz. Mali tabloyu düzeltmek için gerekirse yönetici arkadaşlarımızı satarım."

"CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN CEVAP BEKLİYORUZ"

Başkan Ali Ay, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ne zaman görüşeceksiniz" sorusuna ise şu bilgiyi verdi:
"Cumhurbaşkanı ile görüşmemiz için randevu talebinde bulunduk. Henüz karşı taraftan böyle bir şey gelmedi. Kendisine gittiğimizde, sadece stadın isim hakkı ile ilgili kendisinden yardım isteriz. Localarla ilgili bir şey söylemem. Bizden talep gitti, onlardan gelmedi."
Başkan Ali Ay, sponsorluk anlaşmalarının konusunda da şunları söyledi:
"Şortla ilgili görüşülüyor. Kolla ilgili görüşmeler yapılıyor. Daha önce reklam veren şirketlerle görüşeceğiz. Sırt reklamı ile ilgili bir ara vazgeçildi daha sonra çalışacağız denildi. Onun da neticesi belli olacak. Formadan yıllık 4 ile 4.5 milyon TL gelir bekliyoruz."

Öte yandan Bursaspor, yeni sezon formasının göğüs reklamı için Warmhaus firması ile 2 yıllığına anlaşma imzaladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr