Galatasaray'ın Konyaspor ile 0-0 berabere kalmasının ardından Çin'e transfer olan Burak Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu.

Locadan izlediği karşılaşmanın ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Burak Yılmaz, transferin henüz kesinleşmediğini vurgulayarak, "Çin'de yeni yıl tatili olduğu için 2-3 gün her yer kapalı. Onun için imzalar atılmadı. Bu bir transfer, imzalar atılmadan hiçbir şey kesinleşmiş sayılmaz" dedi. 

"GÖNÜL İSTER Kİ BAŞKALARI YAPSIN AÇIKLAMAYI"

 "Çok önemli bir şey söylemeyeceğim" diye devam eden golcü oyuncu, "Soru sormayın, şu anda hassas bir dönemdeyiz. Kulüpler anlaştı. Her şey resmiyete döküldüğü zaman bir basın toplantısı yapmak istiyorum. Gönül ister ki başkaları yapsın açıklama, ama ben yapmak zorunda kalıyorum. Şu anda yanlış bir şey söylemekten korkuyorum. Basın toplantısında bilinen, bilinmeyen her şeyi söyleyeceğim. Bu transfer. İmzalar atılmadan bir şey belli olmaz. İmzalar atılınca gerekeni yapacağım." diyerek transferinin büyük oranda gerçekleştiğini açıkladı.

ÖZYALÇIN: BURAK KENDİ GELECEĞİNİ DÜŞÜNDÜ

Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın ise Burak Yılmaz'ın kendi geleceğine yönelik bir karar aldığını aktardı.
Burak'ın çok iyi bir Galatasaraylı olduğunu anlatan Özyalçın, "Şampiyonluklarımızda büyük emeği var. Türk sporu için de sembol olmuş bir isim. İleri yaşında iyi bir teklif geldi ve değerlendirmesi lazım. Galatasaray da değer kazanacak. Finansal fair-play içinde ekonomik sıkıntılar var. Bilmeyen kalmadı. Bu transferin kulübe artı değeri var. Burak'ın da kendi istikbaline yönelik tasarrufu var. Saygı duyuyorum, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Burak, Galatasaray formasıyla bu sezon 10 gol atmış ve 1 de asist yapmıştı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr