Siyah beyazlı futbolcular karşılaşma sonrası TT Arena Stadı soyunma odasında galibiyet pozu verdi. Beşiktaşlı futbolcuların bu fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgil gördü.

OĞUZHAN ÖZYAKUP: ŞAMPİYON OLANA KADAR HİÇBİR TAKIM ŞAMPİYON DEĞİLDİR

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 yendiği derbi sonrasında konuştu. Galatasaray’ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş’ta kaptan Oğuzhan Özyakup, derbi sonrasında konuştu. Henüz şampiyon olmadıklarını kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, galibiyetin tadını çıkaracaklarını söyledi.

Oğuzhan’ın derbi sonrasında yayıncı kuruluştaki sözleri şöyle;
“Daha 12 maç var. Lig uzun bir maraton. Buradaki galibiyet çok önemli. Geçen sezon burada çok önemli bir galibiyet almıştık. Biz her maça tek maç gibi hazırlanıyoruz. Bu karşılaşmaya da öyle hazırlandık ve galip geldik.

Geçen sezonda da lider bizdik. Şampiyon olana kadar hiçbir takım şampiyon değildir. Galatasaray’ı yenip 10 puan fark yaptık. Haftaya önemli bir maçımız var. Bu galibiyetin tadını çıkaracağız ama yarından itibaren gelecek maç için çalışmalarımız başlayacak. Geçen seneden Atiba ile uyum alışkanlık oldu. Sezon başında forvet arkası oynuyordum. Şimdi Atiba’nın yanında olmak daha rahatlık verici. Hocam nerede görev verirse orada oynuyorum.”

ATİBA: ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Beşiktaşlı Atiba Hutchinson, Galatasaray deplasmanında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Kanadalı orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada "Sağlam bir rakibe karşı oynadık. İç sahada oldukça sağlamlar. Oyun planımıza sadık kaldık. Özellikle savunmada sağlam kalmak ve rakibe fırsat vermemekti. Rakibin savunmanın arkasına koşmak istediğini biliyorduk. Hücumda sabırlı oynadık. Çok önemli bir galibiyet aldık" dedi. Oğlu Noah'ın videolarıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Hutchinson "Evladım, onunla gurur duyuyorum. O çok büyük mutluluk ve huzur getiriyor. İnsanların onu sevmesi beni de çok mutlu ediyor" ifadesini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr