Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu 71 yaşındaki Nezih Tuncay, hastanede çekilen fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılarak kötü durumda bulunduğuna ilişkin söylentiler yayıldığını ancak sağlığının iyi olduğunun altını çizdi.

Yalova Devlet Hastanesinde karaciğer kisti nedeniyle tedavi gördükten sonra taburcu edilen Tuncay, Çınarcık ilçesinde bir arkadaşının evinde istirahat ediyor.

Tuncay, her gün 5 kilometre yürüyüş yapmasına rağmen bir anda yürüme sorunu yaşadığını söyledi.

Sürekli uykusunun geldiğini, iştahının kesildiğini, halsiz düştüğünü ve kilo kaybı başladığını anlatan Tuncay, "Hastaneye gittim. Bir ay araştırdılar ancak hiçbir hastalığım çıkmadı. Daha sonra Yalova Devlet Hastanesinde çekilen MR sonucuna göre karaciğerimde kist olduğu söylendi. Buna bağlı araştırmalar yapıldı ve bu hastalığın kansızlık yaptığı açıklandı. İlgilenmediğim için hastalığım ilerlemiş. Daha sonra bana kan verildi ve taburcu edildim" diye anlattı.

Sağlığının iyice bozulduğuna ilişkin sosyal medyada yayılan söylentilere tepki gösteren Tuncay, şunları ifade etti:

"Sağlığım kötü değil. Herkes zor anlar geçirebilir, hastalıklar yaşayabilir. Bazı arkadaşlar fotoğraflarımı çekmiş. Benimle konuşuyormuş gibi kendi kendilerine röportaj yapmışlar. sağlık durumumu abartmışlar. Bunun yanlış olduğunu belirtmek istiyorum. Şu anda iki iş teklifi var. Çınarcık'tan ayrıldıktan sonra film çekimlerine devam edeceğim. Sanatçıların hepsi bana çok destek verdi. Arıyorlar ve nasıl olduğumu soruyorlar. Birçoğu ziyaretime gelip bana sarıldı. Bu kadar sevildiğimi ben de bilmiyordum."


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr