Noel arifesinde Cooper ailesi huzur ve mutluluğun tadını çıkarmak için toplantı hazırlığı yapmaya başlamıştır. Yılda bir kez bu özel günde biraraya gelen dört kuşaktan Cooper’lar geniş bir aile olduklarını da duyumsarlar.

Kırk yıldır evli olan Charlotte’la Sam’in ilişkisi yıpranmıştır, boşanmayı düşünüyorlardır. Kızkardeşi Charlotte’u çocukluğundan beri kıskanan Emma yaşam koçluğu yapmaktadır. Emma babaları Bucky’nin hep Charlotte’u daha fazla sevdiğini düşünür.

Charlotte’la Sam’in çocukları işsiz Hank üç çocuğuyla birlikte bekar babalığın tadını çıkarmaya çalışmakta, kalbi kırık oyun yazarı Eleanor ise mükemmel erkeği aramaktadır.

Her kalabalık ailenin olduğu gibi Cooper ailesinin de kendine özgü bir öyküsü vardır.

Filmin yapımcılığını Charlotte Cooper’ı canlandıran ünlü aktris Diane Keaton üstleniyor. Bu sıradışı Noel öyküsünü izleyiciye anlatan köpek Rags’i ünlü komedyen Steve Martin seslendiriyor.

Love the Coopers (Mutlu Yıllar) Yönetmen: Jessie Nelson Oyuncular: Diane Keaton, John Goodman, Alan Arkin, Marisa Tomei, Olivia Wilde, Ed Helms, Jane Squibb, Amanda Seyfried, Jack Lacy/ 2015, 102 dakika, BirFilm / Format: Dvd.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr