İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Şehir Kahya Sokağı'nda bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin giriş kapısında yangın çıktı. Yangın, çevredekilerin fark edilmesi üzerine itfaiye ve polise bildirildi.

ŞİŞE VE PLASTİK ELDİVEN BULUNDU

Güvenlik önlemlerinin alındığı sokakta, ekiplerin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Soğutma çalışmalarını tamamlayan ekipler, olay yerinde yaptıkları incelemede sanat merkezinin bahçesinde şişe, çöp kovalarında da plastik eldiven buldu.

MÜJDAT GEZEN: SAKALLI BİR HERİF BENZİN DÖKÜP ATEŞE VERİYOR

Sözcü'ye konuşan Müjdat Gezen, "Bir kundaklama olayı. Görüntülerde de mevcut. Sakallı bir herif elinde benzin bidonu ile sokağa giriyor ve döküp ateşe veriyor. Polisin çalışması sürüyor. Umarım en kısa sürede aydınlatılır" açıklamasını yaptı.

AKİT TV HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Müjdat Gezen ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi geçtiğimiz günlerde Akit TV'de hedef gösterilmişti. Kanalın sunucularından Ahmet Kezer, Müjdat Gezen'e hakaretler yağdırmış, "Şimdi kalkmış Müjdat Gezen Sanat Merkezi denen bi yerde sanat öğrettiğini iddia ediyor. Biraz bacak aç... Bunlara gönderdiğiniz çocuklarınız oradan nasıl çıkar" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr