Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde berber Mustafa İşbilir, iş yerinin camlarını kıran 2 kişiye tabancayla kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan 2 kişi tedaviye alındıkları hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.



Olay, akşam saatlerinde, Gebze Gaziler Mahallesi İbrahimağa Caddesi'nde meydana geldi. Gebzespor Eski Çarşı Taraftarlar Grubu Başkanı İmdat Karakaya ile Tamer Alkan aralarında husumet bulunan berber Mustafa İşbilir'in iş yerine gittiler. Burada henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma sonrası kavgada İmdat Karakaya ve Tamer Alkan iş yerinin camlarını kırdı. Mustafa İşbilir de camları kıran İmdat Karakaya ve Tamer Alkan'a tabancayla ateş etti. Kafalarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan İmdat Karakaya ve Tamer Alkan götürüldükleri Fatih Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kavgadan sonra olay yerine giden polisler olayın zanlısı olarak İşbilir'i gözaltına aldı. İşbilir'in emniyet müdürlüğüne götürülerek sorguya alındı. Berber Mustafa İşbilir'in, Tamer Alkan ve İmdat Karakaya'nın kendisini tehdit ettiği için cumhuriyet savcılığı ve emniyet müdürlüğüne şikayette bulunduğu öğrenildi. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr