Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören'deki metro açılışında konuştu. Metro açılışı ile yolculukların keyife dönüşeceğini belirten Yıldırım, "Eziyet yok keyif var. Yolculuk keyife dönüşecek. Siz değil misiniz 15 Temmuz'da hainlere karşı dim dik duran. Sizlere hizmetlerin en güzeli yakışır. Hayırlı uğurlu olsun. Hainlere hesap sormak boynumuzun borç. Türkiye çok önemli bir konumda. Türkiye'nin bulunduğu konum, Dünyanın merkezidir. O yüzden herkesin gözü Türkiye'de" ifadelerini kullandı.

"10 TANE GÖÇMEN GİTTİĞİNDE AVRUPALILAR CİYAK CİYAK BAĞIRIYORLAR"

Mülteci krizi üzerinden AB ülkelerini eleştiren Yıldırım, "Avrupalılar 10 tane göçmen gittiğinde Avrupalılar ciyak ciyak bağırıyorlar. Çünkü onlar böyle bir şeye alışık değil. Bizim tarihimizde insanlık var. insana hizmet var. dedelerimizden böyle gördük" dedi.

"FETÖ GİTTİ BETÖ GELDİ"

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Yıldırım, "15 Temmuz'da FETÖ hain örgütünün dersini verdiniz. Ama bu terör örgütleri, aynen aynı aklın emrindeler. FETÖ gitti BETÖ geldi. Bölücü terör örgütü geldi. Kim gelirse gelsin topunuz birlikte gelsin. Karşınızda dim dik duran 79 milyon vatan evladı var. Ne yaparlarsa yapsınlar bu ülkeyi bölemeyecekler" diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr