Kanal D’de 20. yılıyla ekranlarda olan Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show, 5 Şubat Cuma akşamı canlı değil banttan yayınlandı. İzleyenleri şaşırtan bu uygulamayla, Beyaz Show’a telefonla bağlantı da yapılamadı. RTÜK, Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show’da kendisini öğretmen olarak tanıtan Ayşe Çelik’in 'terörü övdüğü' iddiasıyla yaklaşık 850 bin TL para cezası vermişti. Bu olaydan sonra ise yine programın canlı yayında ise bir grup stüdyoda pankart açıp sloganlar atmış ve yayın yarıda kesilmişti.

Beyaz Show canlı yayınında protesto - VİDEO
 
Üstüste yaşanan bu olaylardan sonra Beyaz Show dün gece bant yayın yaptı. Beyaz Show, yılbaşı haftası gibi özel günler haricinde 20 yıldır aralıksız olarak canlı yayınlanıyordu. Bant yayını programın konukları Mustafa Ceceli, Zuhal Topal, Aşkım Kapışmak ve Derya Şensoy oldu.
 
BEYAZ SHOW HAFTAYA YAYINLANMAYACAK
 
Bu hafta banttan yayınlanan Beyaz Show, önümüzdeki hafta ise ekrana gelmeyecek.Program yeni bölümüyle 19 Şubat Cuma günü yayınlanacak. Programın yeni bölümüne ise Ata Demirer konuk olacak. Beyaz Show yeni bölümüyle 19 Şubat Cuma akşamı 23.15’de Kanal D’de...

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr