Bir süre önce Beşiktaş'tan Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre'yi transfer etmek istediklerini açıklayan West Ham United, resmi girişimlere başladı.

İki oyuncu için de temaslarına devam eden İngiliz ekibi, Atiba'nın bonservisi için siyah-beyazlı kulübe 3 milyon Euro önerisinde bulundu. Bu rakamı az bulan yönetim kurulu, West Ham'ın teklifini geri çevirdi.

NTV Spor'un haberine göre; Kanadalı oyuncuyu takımda tutmak istediklerini İngiliz yetkililere aktaran Beşiktaş yönetimi, 3 milyon Euro'luk teklifi kabul etmelerinin mümkün olmadığını dile getirdi.

Atiba'nın takımdan ayrılmasına onay vermek için 10 milyon Euro seviyelerinde bir teklifin olmasını gerektiğini de aktaran siyah- beyazlılar, daha düşük rakamlar üzerinden pazarlık yapmayacaklarını vurguladılar.

İki kulüp Gökhan Töre için de anlaşma sağlayamadı. Genç futbolcuyu bonserivisi ile almak istemeyen İngiliz ekibi, kiralama teklifini yineledi. Ancak Gökhan'ı sadece bonservis bedeli ile elinden çıkarmak isteyen siyah-beyazlılar, West Ham'ın bu isteğini bir kez daha geri çevirdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr