Şampiyon Beşiktaş’ın kadrosu dağılıyor mu? Teknik direktör Şenol Güneş, “Kadroyu koruyup bir iki takviye ile yeni sezona başlarız” ifadesi kullanmış olsa da şu birkaç gündür yaşananlar camiayı hayli üzeceğe benziyor. Siyah- Beyazlıların kilit isimleri Sosa ve Atiba gitmek istediklerini yönetime bildirdiler. Fransa’da başarılı maçlar çıkaran Gomez’in kalıp kalımayacağı ise şu ana kadar netlik kazanmadı. Bir diğer konu da yönetici Erdal Torunoğulları’nın istifa edip etmeyeceği. Halen yurtdışında olan ve son üç yılda gerçekleştirdiği transferlerde büyük payı bulunan Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, kararını bayram sonrası verecek. Torunoğulları yeni yapılan görev bölümünde Fikret Orman tarafından pasifize edilmiş görünüyor.

Ülkeme dönmek istiyorum

Arjantinli futbolcu başkan Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi’yi arayarak “Estudiantes beni transfer etmekte ısrarcı. Bonservis için 4 milyon Avro veriyorlar. Ben de ülkeme dönmek istiyorum” dedi. Bunun üzerine kriz masası kuran Orman, Sosa ile arası çok iyi olan Çebi’den bu sorunu çözmesini istedi. Ahmet Nur Çebi’nin, Sosa’yı ikna için Arjantin’e gitme kararı aldığı öğrenildi.

Atiba’dan veda mesajı

İstikrarıyla dikkat çeken Atiba da, Siyah-Beyazlılar’a veda mesajı yolladı. Kanadalı oyuncu, çocuklarının eğitimi için İngiltere’de bir yaşam kurmak istediğini iletti “Anlayış bekliyorum” dedi. 1 sezon daha sözleşmesi bulunan deneyimli futbolcuyu İngiltere’den Bilic’in takımı West Ham istiyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr