Şampiyon Beşiktaş’ta yaşanan yaprak dökümü an çok teknik direktör Şenol Güneş’i etkiledi.
Eldeki önemli oyuncuların bir bir takımdan gitmesi ve bazı isimlerin de ayrılma düşüncesi Güneş’i köşeye sıkıştırdı. Gökhan Töre’nin West Ham’a, İsmail Köybaşı’nın ise Fenerbahçe’ye gitmesi, Sosa’nın terör yüzünden ayrılmak istemesiyle sarsılan tecrübeli teknik adam, bu isimlerin yerlerinin nasıl dolduracağının endişesini yaşıyor.

Henüz sezon başı olmasına karşın transferde istenen hamlelerin yapılmaması, Mario Gomez’in döneceği yönde haber göndermesine karşın akıbetinin belli olmaması da Güneş’in kafasını iyice karıştırıyor.
Özellikle transferde beklenmedik gelişmelerin yaşanması, Siyah-Beyazlılar’ın kendi içerisindeki fikir ayrılıkları deneyimli hocanın sessiz kalmasındaki en büyük etken olarak gösteriliyor.

75 GOLÜN 37’SİNDE İZ BIRAKTILAR

Gökhan Töre, Jose Sosa’dan sonra, Mario Gomez’in de ayrılması halinde, Beşiktaş şampiyonlukta büyük pay sahibi olan çok önemli 3 ismini kaybetmiş olacak. Geçtiğimiz sezon Siyah-Beyazlılar’ın ligde attığı 75 golün büyük kısmında Gökhan Töre, Jose Sosa ve Mario Gomez’in payı vardı. Bu gollerin 37’si bu 3 yıldızdan gelirken yine aynı isimler takım arkadaşlarına tam 27 de gol pası verdi.
(Habertürk)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr