Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve kulübü ile yeni mukavele yapmayan Gökhan Gönül'ü listesinin ilk sırasına alan siyah beyazlılar, Juventus'tan Mauricio Isla ile de temasa başladı. Gökhan'ın sarı lacivertli kulüp ile anlaşamaması sonrası 31 yaşındaki milli futbolcu ile görüşmelere devam eden yönetim, mali konularda uzlaşma sağlamaya çalışıyor.

Siyah beyazlılar bir yandan da Mauricio Isla için Juventus'a resmi teklifini yaptı. Şilili oyuncunun Beşiktaş'a gelmeyi kabul ettiği öğrenilirken, İtalyan ekibi ile bonservis bedeli pazarlığı başladı. İlk olarak 5.5 milyon Euro isteyen Juventus'un rakamda indirime gitmesi halinde transfer tamamlanabilir. Ancak Arsenal, Leicester City ve Bayer Leverkusen'in de Isla için teklif yaptığı, bu nedenle Juventus'un indirime gitmeye yanaşmadığı öğrenildi. Geçen sezon Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Isla'nın Juventus ile 1 yıl daha mukavelesi bulunuyor.

1 hafta içinde sağ bek transferini noktalamayı düşünen Beşiktaş yönetimi, Gökhan veya Isla'yı kadrosuna katarak, stoper transferi için çalışmalarını hızlandırmayı planlıyor.

(NtvSpor)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr