Beşiktaş’ın dün akşam yaptığı antrenmana Cenk Tosun ile Caner Erkin arasındaki tartışma damgasını vurdu. Dar alanda minyatür kale çalışması sırasında Cenk Tosun ile Caner Erkin arasında gerginlik yaşandı.

Caner’in bir ikili mücadele sırasında Cenk’in ayak bileğine doğru sert bir müdahalede bulunması üzerine Cenk yerde kaldı. Cenk’in, Caner’e doğru bir şeyler söylemesinin ardından tansiyon yükseldi. Caner de bir şeyler söyleyerek Cenk’in üzerine doğru sert biçimde hareketlendi. Caner’i önlemek için önce Gökhan Gönül araya girdi. Ardından yardımcı antrenör Tamer Tuna, Caner’in ağzını kapayıp oyuncusunu sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre duran antrenman sinirlerin yatışmasının ardından devam etti.

Olaydan yaklaşık 2 saat sonra Caner Erkin, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından, “Büyütülecek bir şey yok Cenk benim kardeşimdir, antrenmanda böyle şeyler olur” mesajını yazdı. Cenk Tosun da Twitter hesabından Caner’in bu mesajını paylaştı. Cenk ayrıca Caner’le çekilmiş bir maç sevinci fotoğrafını yayınladı. Beşiktaş Kulübü ise Twitter hesabından iki futbolcunun fotoğrafıyla birlikte “Biz büyük bir aileyiz” yazılı mesajı paylaştı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr