Tolga'nın bir yıl uzatma opsiyonunu devreye sokan Beşiktaş Yönetimi İsmail Köybaşı'nın da önerdikleri rakamı kabul etmesinin ardından iç transferi bitirdi.

Geçtiğimiz sezon çok fazla şans bulamayan Serdar Kurtuluş ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Siyah-Beyazlı Yönetim Gökhan Gönül'ün transferi gerçekleşmemesi halinde sağ bek arayışları için Avrupa piyasasına yönelecek.

Franco, Miloseviç ve Alexis için takım aranıyor

Beşiktaş Yönetimi Teknik Direktör Şenol Güneş'in yeni sezonda kesinlikle kadroda düşünmediği stoperlerden Pedro Franco ve Alexis'ten takım bulmalarını beklerken Miloseviç'e yeni bir şans verilmesi düşünülüyor.
Franco ve Alexis'e şu ana kadar bir çok teklifin geldiği ve tekliflerin değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi.
Bu oyunculardan Pedro Franco'ya ülkesinden gelen tekliflerin haricinde ,Süper Ligden de bir kaç takımın kiralamak istediği bildirildi. Miloseviç'e İsveç, İngiliz ve Alman takımlarının ilgisi sürerken 3 yıl daha sözleşmesi bulunan genç oyuncunun sezon başı kampına dahil edilmesi ve bir şans daha verilmesi düşünülüyor. İspanyol stoper Alexis Delgado için de özellikle İspanya pazarından gelen tekliflerin değerlendirilme aşamasında olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr