3 sezon önce geldiği Beşiktaş'ta bir türlü beklentileri karşılayamayan Pedro Franco geçen sezonun yarısını San Lorenzo'da kiralık olarak geçirmişti.

Arjantin ekibi tarafından yeterli bulunmadığı için sözleşmesi yenilenmeyen Franco için eski kulübü Millonarios'ın devrede olduğu ve Franco'yu satın alma opsiyonlu olarak kiralamak istediği öğrenildi. Şenol Güneş tarafından kesinlikle kadroda düşünülmeyen Franco'nun Kolombiya'ya transferi için Millonarios kulübü ile görüşmelere devam eden Siyah Beyazlılar sezon açılışına kadar bu transferi sonuçlandırmak istiyor.

Takımdan ayrılmasına izin verilen bir diğer isim olan Alexander Miloseviç için ise gelen teklifler ancak Beşiktaş'ı belirlediği limitte olursa İsveçli oyuncunun gidişinde kolaylık sağlanacak. Aksi takdirde sezon başı kampına götürülecek olan Miloseviç, Şenol Güneş'ten yine yetersiz raporu alırsa lig başlamadan kiraya verilecek.

Fabricio konusu...

Bu arada sözleşme imzalanmasına rağmen resmi olarak açıklanmayan İspanyol kaleci Fabricio'nun herhangi bir sakatlık probleminin olmadığı ve sağlık kontrollerinden sağlam raporu aldığı bildirildi.
Fabricio ile ilgili 'sakatlığı devam ediyor, sağlık kontrolünde sakatlığı nüksetti, sözleşme iptal edilecek' tarzı haberlerin kasıtlı yapıldığını düşünen yönetimin buna rağmen sözleşmeyi resmen açıklamamasının sebebi merak ediliyor.

Beşiktaş yönetiminden konu ile ilgili olarak Fabricio'da hiç bir sorun çıkmadığı ve sözleşme iptali gibi bir durumun söz konusu olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca oyuncuların açıklanması için daha önceden bir program belirlendiği ve bu programa göre önümüzdeki hafta açıklamaların yapılmaya başlanacağı öğrenildi.

Mario Gomez için pazarlık başladı

Bu arada Mario Gomez için Fiorentina ile yapılan ilk görüşmelerde İtalyan ekibinin pazarlığa 5 Milyon Euro'dan başladığı ve rakamın daha da alt limitlere çekilmesi için görüşmelerin süreceği ifade edildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr