Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak kadroyu oluşturmak için şimdiden çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlılar’ın, gündemine sürpriz bir ismin girdiği ortaya çıktı. Kara Kartal’ın, Trabzonspor’dan ayrılma kararı alan Erkan Zengin için Bordo-Mavili kulüple temas kurduğu öğrenildi.

Tecrübeli futbolcuyla olan sözleşmelerini karşılıklı olarak fesh etme kararı alan ancak bu işlemi yürürlüğe koymayan Trabzonspor Yönetimi’nin, Beşiktaş’tan gelen bu isteğe olumlu baktığı bildirildi. Yeni dönemde alternatifli bir ekip yaratmak için 30 yaşındaki futbolcunun peşine düşen Siyah-Beyazlılar’da ikinci başkan Ahmet Nur Çebi’nin, bu ismi Trabzonspor’la olan yakın ilişkilerini kullanarak sembolik bir rakama bitirebileceği konuşuluyor.

GALATASARAY'DAN SES ÇIKMADI!

Bordo-Mavililer’den ayrılık kararı alması sonrasında Erkan Zengin’i radarına alan Galatasaray’ın bu futbolcu için menajeri aracılığıyla nabız yokladığı ancak resmi olarak bir girişimde bulunmadığı belirtildi. Bu sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 25 lig maçında 3 gol ve 3 asistlik performans sergileyen İsveçli sol açığın da kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş’a transfer olabileceği ifade edildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr