Beşiktaşlı Aras Özbiliz, siyah-beyazlı takımın Avusturya kampında BJK TV’ye açıklamalarda bulundu. Aras "Vodafone Arena’da oynamak için sabırsızlanıyorum’’ dedi... "Takıma alışıyorum. Çok iyi karşılandım. Atiba ve Marcelo’yu Hollanda’dan tanıyorum. Takımdaki herkes ile çok iyi anlaşıyorum. Bire birde etkili bir oyuncuyum. Sol ayağımı iyi kullanmaya çalışıyorum. Süratli, bire birde etkili, güçlü ve iyi şutları olan bir oyuncuyum. Şampiyonlar Ligi’nde hedeflerimiz olması lazım. İlk hedefimiz gruptan çıkmak olmalı. Takım olarak her zaman şampiyonluğa oynamamız lazım. Hedefim; oynadığım sürece en iyisini yapmak ve üst seviyede oynamak. Şampiyon takımda her zaman değişiklikler oluyor. Geçen sene olduğu gibi bu sene de değişiklikler olacaktır. En önemlisi geçen sezonki başarıyı sürdürmek ve daha iyisini yapmaya çalışmak. Geçen sezonki şampiyonluk çok gurur vericiydi. Şu anda burada olduğumdan dolayı çok mutluyum.

İDOLÜM MARADONA

Küçüklükten beri idolüm Maradona’dır. Hep onun videolarını seyrederim. Vodafone Arena’da oynamak için sabırsızlanıyorum. Bence Beşiktaş taraftarı Türkiye’nin en iyi taraftarı, Beşiktaş da en iyi takımı. Taraftarlar sahada 12. adam gibi, takım olarak onların desteğine ihtiyacımız var.

NE KADAR KUPA VARSA İSTİYORUM

Ne kadar kupa varsa kaldırmak istiyorum. Hedefim oynadığım sürece her zaman en üst seviye. En iyisini yapmaya çalışmak. Takımdaki arkadaşlık ortamı çok iyi. Önceden de söylemişlerdi takımdaki arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu. Takımdaki herkesle çok iyi anlaşıyorum. Kampta 24 saat birlikte vakit geçiriyoruz. Daha önce 22 numarayı giydim. Takımda boşta birkaç numara vardı. Masörümüz Cemil ağabey ile konuştuğumda '22 numarayı al' dedi. Ben de gelecek sezon 22 numarayı giyeceğim. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle beraber güzel şeylere sahip oluruz.’’

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr