Beşiktaş Kulübü, Barcelona'dan transfer ettiği Adriano'yu 3 yıllığına renklerine bağladı.

Vodafone Arena'da düzenlenen ve Başkan Fikret Orman'ın da katıldığı imza töreninde konuşan Adriano'nun sözleri şöyle:

"Herkese iyi günler. Başkanın çok emeği geçti. Kendisine teşekkür ederim. Hocama, oyuncu grubuna da teşekkür ederim. 5 yıl Sevilla'da, 6 yıl Barcelona'da oynadım. Doğru kulüpte olduğuma inanıyorum. Çok mutluyum. Avrupa'da yaşadığım tecrübeleri yeni takımıma aktarıyorum. Dün ilk maçımı oynadım. Taraftarlar beni çok güzel karşıladılar.

'İstanbul mükemmel bir şehir'

Kulüp hakkında kuşkum yoktu. Başkanın projeleri çok iyi biliyorum. Geçen sene bu takım şampiyon oldu. Eşimle şehri görmeye geldik. Çok farklı ortamla karşılaştık. Mükemmel bir şehir. Çok etkilendim. Her gün kendimi daha iyi hissediyorum. Adaptasyon problemi yaşamadım. Büyük bir takıma geldim. Kazanmaya alışkın olan takımlardan geldim. Beşiktaş da kazanmaya alışmış bir takım. Ben de bu takımın bir parçası olmak istiyorum. Türkiye'de UEFA maçı oynadım. Burada olan futbolcu arkadaşlarım var. Hepsi iyi referanslar verdim. Bir kez de kendim görmek istedim. Çok güvenli bir şehir. Turistler rahat bir şekilde, geziyor, dolaşıyorlar. Buraya en kolay şekilde adapte olacağım.

'Arda Turan transferde önemli rol oynadı'

Arda Turan imzada önemli rol oynayan bir kişiydi. Bana Türkiye'den ve takımdan çok iyi şekilde bahsetti. Kendisi çok yetenekli

'Kupalar kazanmaya devam etmek istiyorum'

Kariyerim başarılarla dolu ama kupalar kazanmaya devam etmek istiyorum. Çocukluktan beri böyleyim. Takımdaki arkadaşlara da baktığım zaman aynı hissi paylaşıyorum.
(Milliyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr