Beşiktaş, Paraguaylı stoper için yaptığı 6.5 milyon euroluk teklifi 7 milyon euroya çıkardı. Gustavo Gomez’i ezeli rakibi River Plate’e satmak istemeyen Arjantin ekibi ise 8 milyon euroda ısrar ediyor. Kulüplerin yapacağı son görüşmede imzaların atılması bekleniyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in istediği transferleri bir türlü gerçekleştiremeyen Beşiktaş Yönetimi elde kalan son stoper adayı Gustavo Gomez’e yoğunlaştı. Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki Paraguaylı için daha önce yaptığı 6.5 milyon euroluk teklifi 7 milyon euroya çıkardı.

Kartal’dan 8 milyon euro bonservis bedeli isteyen Arjantin’in Lanus kulübü yüzde 25 oranındaki vergiyi de bonservisin içine dahil etti. Arjantin’de yaşanan kıran kırana pazarlıkların ardından aradaki fark 1 milyon euroya indi. Bu farkı daha aşağıya çekmek isteyen siyah-beyazlı yöneticilere, Lanus’lu idareciler, “Kabul etmezseniz Gomez’i, River Plate’e satarız” yanıtını verdi.

River Plate ile büyük bir rekabet içerisinde olduğu için Gomez’i ezeli rakibine kaptırmak istemeyen Lanus’lu yetkililerin, “Şu an için bizim belirlediğimiz bonservis bedelini hiç düşünmeden veren tek kulüp River Plate. Fakat oyuncumuz sizi çok istediği için Gomez’i size vermeye daha sıcak bakıyoruz. Aradaki 1 milyon farkın pazarlığını artık yapmayın. Gerekirse taksitle ödemeyi kabul ederiz” ifadelerini kullandıkları belirlendi.

Son sefer

Gomez’i kadrosunda görmek isteyen Şenol Güneş’in yüzünü güldürmeye çalışan Beşiktaşlı yöneticiler önümüzdeki günlerde Arjantin’e giderek, Lanus kulübüyle son kez masaya oturacak. Siyah-beyazlılar bu görüşmede Gomez’in Beşiktaş’a gelmek istemesini de koz olarak kullanarak transferi bitirmeye çalışacak.

(Milliyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr