Şampiyon Beşiktaş, topbaşı yapıyor. Siyah - Beyazlılar hazırlıklarının ilk 10 günlük bölümünü İstanbul'da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde sürdürecek.

18 Temmuz'dan sonra 1 gün izin yapacak olan Beşiktaş 2'nci etap kamp çalışmaları ve hazırlık maçları için Avusturya'ya gidecek. Salzburg'a bağlı Leogang bölgesinde hazırlık maçları oynayacak olan siyah-beyazlı ekip sırasıyla Al Hilal- Hoffenheim ve Eibar ile karşılaşacak.

MİLLONARİOS PEDRO FRANCO TRANSFERİNDE KAFALARI KARIŞTIRDI

Beşiktaş't a gönderilecek oyuncular listesinin başında yer alan Pedro Franco'nun eski takımı Millonarios kafaları karıştıran bir uygulama yaptı. Önce resmi sitesinde Pedro Franco'yu geri aldıklarına dair bir haber yayınlayan Kolombiya ekibi daha sonra bu haberi ve Pedro Franco'ya ait bilgileri yayından kaldırdı.

Millonarios'un bu hareketi şüphelere yol açarken Beşiktaş cephesinden bu transferin henüz sonuçlanmadığı ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Aradaki pürüzlerin giderilmesi halinde, Pedro Franco'nun bir kaç gün içinde eski takımına satın alma opsiyonlu kiralık olarak yada tamamen bonservisi ile gönderileceği bildirildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr