Beşiktaş Kulübü'nün 2016 yılındaki ilk Divan Kurulu toplantısı, yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da gerçekleştirildi. Toplantıya, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil, Metin Albayrak, Erdal Torunoğulları, Yalçın Kaya Yılmaz, Erdal Karacan, Umut Güner ve Emre Kocadağ da hazır bulundu.
Üyelerin de olağanüstü ilgisi nedeniyle adeta kongre havasına büründüğü toplantıda oturacak yer kalmadığı için onlarca kişi ayakta kaldı. Yer bulamayan bir üye, çöp kovasını ters çevirerek üzerine oturdu (altta).

 

 


Fotoğraf: Hürriyet

Adeta seçimli kongre havasının yaşandığı divan kurulu toplantısında üyeler büyük bir heyecan içinde yeni statta bol bol fotoğraf çektirdi.

KARADENİZ: İNŞALLAH KADIKÖY'DEN ZAFERLE DÖNECEĞİZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, kendileri için çok mutlu bir günü yaşadıklarını belirterek, "Türkiye'nin, hatta dünyanın en mutena semtinde, boğazımızın altın gerdanına inci takarcasına yaptırılan bu eserin heyecanını yaşamak doğaldır" dedi.
Stadın yapımı sürecinde emeği geçen herkese divan kurulu adına şükranlarını sunan Karadeniz, "Birtakım kimselerin tarihi dokuyu bozar düşüncesindeki hasetlikleri ve Beşiktaş'a çok gördükleri bu olay karşısında dahi bu eserin ortaya çıkması önemlidir, hepimiz için tarihi bir değer arz etmektedir" ifadelerini kullandı.
"Stat bizim açımızdan açıldı, saha dışı ilk maçımızı bugün yaptığımızı ifade etmek istiyorum" diyen Karadeniz, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 29 Şubat Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisiyle ilgili de şunları kaydetti:
"Açılış dediğimiz bugünden sonra kulübümüzün profesyonel futbol takımı, inşallah pazartesi günü de bir zaferle şampiyonluğun en büyük adayı olarak döner. Bu vesileyle stadın Türk sporuna, Beşiktaşımıza, camiamıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. En kötü günümüz böyle olsun.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr