Beşiktaş ve Fenerbahçe, dün akşam Ankara'da gerçekleşen patlamada yaşamını yitiren Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut için başsağlığı mesajı yayımladı.

Beşikşta'ın resmi sitesinden yayımlanan mesaj şu şekilde:
"Başsağlığı Mesajı
Galatasaray Spor Kulübü futbolcularından Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un Ankara'da yaşanan patlamada vefat eden vatandaşlarımız arasında yer almasını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Her türlü terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.
Ankara'daki patlamada yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, değerli futbolcu Umut Bulut ve ailesine, Galatasaray Spor Kulübü'ne, milletimize başsağlığı dileriz.
Saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diler, ülkemizin barış ve kardeşlik içinde, dayanışmayla terörden en yakın zamanda kurtulmasını dileriz.
Saygılarımızla, Beşiktaş JK"

Fenerbahçe'nin resmi sitesinde yayımlanan mesaj:
"Dün Ankara’da yaşanan bombalı saldırıda kaybettiğimiz birçok vatandaşımızın yanı sıra, vefat edenler arasında Galatasaray’ın ve milli takımımızın futbolcusu Umut Bulut’un Babası Kemal Bulut’un da bulunduğunu derin bir üzüntüyle öğrendik.

Merhum Kemal Bulut’a Allah’tan rahmet, başta Umut Bulut ve Ailesi olmak üzere merhumun tüm sevenlerine ve Galatasaray camiasına başsağlığı diler, bu vesileyle terörün her türlüsünü bir kez daha kınadığımızı kamuoyuyla paylaşırız.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr