İç ve dış transferde bu güne kadar 10'dan fazla futbolcu ile temas kuran siyah-beyazlılar henüz herhangi bir futbolcuya resmi imza attırmadı. Transfer için söz alınan isimler, takımları ve menajerleri ile 3 aşamalı olarak yapılan görüşmelerin kolay ve hemen bitecek bir süreç olmadığını belirten Beşiktaş yönetimi taraftarlardan sadece sabır istiyor.

ZAPATA MİLANDA KALDI GLİK İÇİN ZENİT FİYAT ARTIRDI

Önceliği defans hattına veren yönetim adaylar arasında bulunan ve daha önceden görüşülen Zapata'nın Milan ile sözleşme yenilemesiyle bu oyuncuyu tamamen gündeminden çıkardı.
Anlaşmaya yakın diğer bir aday olan Torinolu Kamil Glik için de Rus takımı Zenit'in fiyat artırması üzerine beklemeye geçen siyah-beyazlılar, İtalya'dan çıkacak sonuca göre rotasını değiştirebilir. Yine Şenol Güneş'in çok istediği isimlerden olan Gustavo Gomez için de Porto ve Valencia ve Boca Juniors'un devrede olması Beşiktaş'ın işini oldukça zorlaştıracak gibi görünüyor.
Beşiktaş'ın bu transferi 5 milyon Euro maliyetle bitirmeye çok yakın olduğu konuşulsa da Rus takımı Zenit'in 8 -10 milyon Euro arasında bir teklifle Torino ile pazarlık halinde olduğu belirtildi.

SERDAR AZİZ İÇİN ŞARTLAR ZORLANACAK

Diğer stoper adaylarından Serdar Aziz için Bursaspor'un istediği 7 milyon Euro'yu çok bulan Beşiktaş'ın Şenol Güneş'in ısrarla istediği bu transfer için ayırdığı bütçe ise 3,5 milyon Euro ve oyuncu takası. Bursaspor ile uzun sürebilecek bir pazarlığın içine giren siyah-beyazlı yönetim, diğer transferlerde olduğu gibi bu transferde de rakiplerin araya girip fiyat artırmaması durumunda zor da olsa Serdar Aziz'i takıma kazandıracaklarını düşünüyor.

GÖKHAN GÖNÜL İÇİN AHMET BULUT'UN AVRUPA'DA YAPACAĞI TEMASLAR BEKLENİYOR

Fenerbahçe ile olan bağlarını tamamen koparan Gökhan Gönül ile her konuda anlaşan fakat resmi imza için bekleyen Beşiktaş'ın buradaki bekleme sebebi ise Milli oyuncunun Euro 2016 sonrasına kadar imza atmayacağını açıklamasından kaynaklanıyor.
Aynı zamanda menajer Ahmet Bulut'un da Gökhan Gönül için bazı Avrupa takımlarına görüşme sözü vermiş olması da Beşiktaş'ın bu transferde de beklemesini gerektiren ikinci bir sebep olarak duruyor.
Gökhan Gönül'ün alternatifi olarak belirlenen Juventus'lu İsla için ise İtalyan medyasında Beşiktaş'ın temaslarını sürdürdüğüne dair bilgiler yer alıyor. Beşiktaş'ın Juventus ile sadece İsla için değil kaleci Neto için de pazarlık yaptığı da İtalyan medyasında yer alan haberler arasında.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr