Beşiktaş' Kulübü'nün spor, siyaset, sanatçı ve iş dünyasından dünyasından bir çok önemli ismi davet ettiği Vofofone Arena Stadı'nın açılışına siyah-beyazlı kulübün tarihine adını altın harflerle yazdırmış Serpil Hamdi Tüzün'ü davet etmediği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasında isminin altını bir kaç kez çizerek vefa örneği gösterdiği Tüzün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, "Beni unutmadığı ve onurlandırdığı için cumhurbaşkanına teşekkür ederim" dedi.

Beşiktaş'ın yanı sıra futbol dünyasından bir çok farklı ismin davet edildiği tarihi günde yer almayan Tüzün, "Orada olmak isterdim ama bir davet gelmedi. Sağlık olsun. Mevcut yönetim kurulu bir taraftan takımı iyi bir noktada tutmaya çalışırken bir taraftan da kulübe böyle bir stad kazandırdı. Bu yoğunluk içinde bunlar olur. Ben onlara bu yüzden zarar gelmesini istemem. Stadı henüz gördüm inşallah nasip olursa bir gün gidip görmek isterim. Cumhurbaşkanının benden bahsetmesi açıkçası beni hem şaşırttı hem de mutlu etti. Kendisinden Allah razı olsun" dedi. (Sporx)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr