Süper Lig'de şampiyonluğa çok yaklaşan Beşiktaş, 33. hafta maçında Osmanlıspor'u konuk ediyor. 15 Mayıs Pazar akşamı 19:00'da başlayacak maç Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta derbide Galatasaray'ı 1-0 deviren Kara Kartal, Fenerbahçe'nin Başakşehir'e yenilmesiyle bitime iki hafta kala rakibiyle arasındaki puan farkını altıya yükseltti.

Osmanlıspor karşısında alacağı en az bir puanla bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek olan Beşiktaş, taraftarının önünde kutlama yapmak istiyor. Siyah beyazlı ekipte Eslem Öztürk ve Rhodolfo'nun sakatlıkları devam ederken, cezalı Olcay Şahan da bu maçta forma giyemeyecek.

Ligde beşinci sırada yer alan Osmanlıspor, sezonu bu noktada tamamlayarak Avrupa biletini almanın hesaplarını yapıyor. Başkent ekibi ligi beşinci sırada bitirir, Galatasaray da Türkiye Kupası'nı kazanamazsa Osmanlıspor, gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Bu hedef doğrultusunda puan kaybı yaşamak istemeyen Osmanlıspor, Beşiktaş deplasmanından iyi bir sonuçla ayrılmak istiyor.

Başkent ekibinde Numan ve Vrsjaevic cezalı, Aminu ise sakat.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Tolga, Marcelo, Tosic, İsmail, Beck, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gökhan, Quaresma, Gomez

Osmanlıspor: Hakan, Uğur, Szukala, Pinto, Muhammed, Musa, Lawal, Ndiaye, Torje, Erdal, Rusescu

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr