Bir yandan santrafor arayışlarını ve görüşmelerini sürdüren Siyah Beyazlılar diğer yandan da Mario Gomez'in durumunun tamamen netleşmesini bekliyor.

Bugüne kadar adı Wolfsburg, Dortmund, West Ham ve Barcelona ile anılan Mario, Wolfsburg'u hiç düşünmeden reddetmişti. West Ham teknik direktörü Slaven Biliç de Gomez ile alakalarının olmadığını açıkladıktan sonra gözler Dortmund ile Barcelona'ya çevrildi.

Ancak bir kaç gün önce bu dedikoduyu yalanlayan Dortmund cephesi dün bir kez daha Mario Gomez'i transfer etmek gibi bir düşüncelerinin olmadığını ısrarla yineledi.

Bu gelişmeler sonrası iyice heyecanlanan Beşiktaşlı taraftarların, Alman golcünün İnstagram hesabından Beşiktaş'ın fotoğraflarını beğenmeye devam etmesiyle geri döneceğine olan inancı üst seviyeye çıktı.

BARCELONA'DA YEDEK OLMAK MI BEŞİKTAŞ'TA İLK ONBİR OYNAMAK MI

Mario Gomez'in bu beğenilere Barcelona fotoğraflarını da eklemesi iki takım arasında karar aşamasında olduğu şeklinde de yorumlanıyor.

Ancak Barcelona'nın yedek santrafor olarak transfer etmek istediği 4-5 kişilik listedeki isimlerden birinin Gomez olduğu söylense de,, Katalan ekibinden bugüne kadar Mario ile ilgili bir haber sızmış değil ve çıkan bir kaç haber de Türkiye'de çıkan iddialar üstüne kurulu.

Diğer taraftan Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan oynamak ve bunun için iyi bir kadroda olmak istediğini başkan Fikret Orman'a söyleyen Gomez'in yedek olarak Barcelona'ya gitmeyeceği ve bu haberlerin algı yaratmak için ortaya atıldığı iddiaları da mevcut.

BEŞİKTAŞ ALGI DEĞİŞTİRİP GOMEZ'İN SON KARARINI BEKLİYOR

Gomez sürecinin Beşiktaş kanadına bakıldığında ise önümüzdeki sezon Gomez olmayacakmış gibi transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş yönetiminin, son iki sezonda uyguladığı transfer taktikleri düşünüldüğünde Alman golcünün yeniden dönmesi hiç bir şekilde sürpriz olmayacak.

Yönetimin dikkatleri başka oyunculara çekip Gomez ile daha rahat görüşme ve gelişmeleri takip etme taktiği uyguladığını düşünenler azımsanmayacak kadar çoğulukta.

Bu arada Mario Gomez ile daha önce yapılan ilk görüşmelerde konuşulan rakamların oldukça yüksek olması ve oyuncunun menajerlerine de ödenecek paralarla birlikte yıllık rakamın 6 milyon Euro'ları geçmesi Beşiktaş'ı beklemeye iten nedenlerden biri olarak gösteriliyor.

Siyah Beyazlı yönetimin, Barcelona ve Gomez arasında yaşanan veya yaşanması muhtemel gelişmelerin neticelenmesinden sonra yeniden harekete geçip, Alman yıldızı geri döndürmesi her geçen gün artan bir ihtimal olarak görülüyor.

Hatta başkan Fikret Orman'ın Gomez'i ikna etmeye kesin kararlı olduğu da bilinen bir gerçek.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr