Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kara kartal Bugün İspanya La Liga ekiplerinden Eibar ile karşı karşıya gelecek. Heyecan dozu yüksek bir müsabakaya sahne olması beklenen Beşiktaş Eibar maçı'nın ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı merak konusu oldu. İşte Beşiktaş Eibar maçı hakkında merak edieln detaylar...

BEŞİKTAŞ EİBAR MAÇI NE ZAMAN ST KAÇTA HANGİ KANALDA?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş İspanya'^nın Eibar takımı ile karşı karşıya geliyor. Nefes kesen bir mücadeleye sahne olması beklenen Beşiktaş Eibar maçı 30 Temmuz Cumartesi saat 17:00'da başlayacak. Steinbergstadion Leogang stadında oynanacak olan mücadele Smart Spor (D-Smart 77) kanaldan naklen yayınlanacak

Beşiktaş'ın rakibi Eibar

Siyah-beyazlı takım, Avusturya'daki üçüncü hazırlık maçında bugün İspanya'nın Eibar takımıyla karşı karşıya gelecek.

Avusturya'da kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bu ülkedeki üçüncü hazırlık maçını bugün yapacak.

Siyah-beyazlı takım, üçüncü hazırlık maçında bugün İspanya'nın Eibar takımıyla TSİ 17.00'de karşılaşacak. İki takım arasındaki mücadele, Steinbergstadion Leogang'da oynanacak.

Avusturya'daki ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan temsilcisi El Hilal ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın, Almanya ekibi Hoffenheim ile yaptığı ikinci karşılaşma ise yoğun yağmur nedeniyle 53. dakikada tatil edilmişti.

Eibar maçıyla Avusturya'daki hazırlıklarını tamamlayacak siyah-beyazlılar, bu karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönecek.

Bu arada Beşiktaş, 4. hazırlık mücadelesini 7 Ağustos Pazar günü Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla Vodafone Arena'da oynayacak.

Beşiktaş, Avusturya'daki yeni sezon hazırlıklarını akşam gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Leogang bölgesinde kampta bulunan siyah-beyazlı takım, ilk bölümde pas çalışması yaptı. Futbolcular, ikinci bölümde 3 gruba ayrılarak oluşturulan karelerin içinde pas ve rakibe baskı kurma üzeride durdu. Daha sonra minyatür kale maç oynayan Beşiktaş'ın idmanı, yarım sahadaki çift kale karşılaşmayla tamamlandı.

Çift kale maçta sağ arka adalesinde sıkıntı yaşayan Atiba Hutchinson, oyundan çıkarak saha kenarında açma germe hareketleriyle çalışmayı bitirdi.Tecrübeli oyuncunun ciddi bir sakatlığının bulunmadığı öğrenildi.

Oğuzhan Özyakup ve Cenk Tosun ise çift kale maçın ardından bir süre serbest vuruş çalışması yaptı.

Tolga Zengin antrenmana katıldı

Rahatsızlığı nedeniyle sabah idmanında yer almayan kaleci Tolga Zengin, akşam antrenmanında takımla çalıştı. Sakatlığı süren Gökhan Gönül, takımın kaldığı otelin salonunda çalışırken, Kerim Frei ise sahada fizyoterapist eşliğinde antrenman yaptı.

Cenk Tosun güldürdü

Pas ve rakibe baskı çalışması sırasında Cenk Tosun'un topu ıskalaması takım arkadaşları ve teknik direktör Şenol Güneş'i güldürdü. Tecrübeli teknik adam, daha sonra oyuncusuna moral verdi.

Kamp bugün tamamlanıyor.

Beşiktaş, Avusturya kampını bugün tamamlayacak.

Leogang'da 11 gün boyunca yoğun bir program uygulayan siyah-beyazlı takım, bugün TSİ 17.00'de İspanyol temsilcisi Eibar ile hazırlık maçı yapacak. Beşiktaş, karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönecek.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr