Geçtiğimiz sezon 17 gol ve 6 asistlik performansıyla Fransa Ligi'nin en çok konuşulan oyuncularından biri olan Hatem Ben Arfa’nın önümüzdeki sezon hangi takımın formasını giyeceği Avrupa'da transfer gündeminin başlıca konularından biri olarak öne çıkıyor. Nice ile sözleşmesi biten 29 yaşındaki futbolcuyu bonservis bedeli vermeden kadrosuna katmak isteyen birçok Avrupa kulübü,

Ben Arfa'nın kararını bekliyor.

0Fenerbahçe'nin de teklif götürdüğü Fransız hücum oyuncusu hakkında dün katıldığı televizyon programında açıklamalar yapan Nice Başkanı Jean-Pierre Rivere, Ben Arfa'nın önümüzdeki sezon Nice forması giymeyeceğini açıkladı.

Ben Arfa transferinde oldukça istekli olan Lyon'un Başkanı Jean-Michel Aulas da dün bir televizyon programında önemli açıklamalar yaptı. Aulas, "Ben Arfa bizim arzumuza, heyecanımıza ve taraftarlarımıza yakın ve onun gerçekten Lyon'a transfer olmak istediğini düşünüyorum. Eğer bize gelmezse, bu Lyon'u istemediği için olmayacak. Çünkü ona ona en iyi şartları sunan takım Leicester City" ifadelerini kullandı.

(Ntvspor)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr