Merkez Seyhan İlçesi'nde oturan Gaziantep'te üniversite öğrencisi olan M. D., 2 gün önce ailesi ile birlikte kaldığı evinin tuvaletinde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Sevgilisinden hamile kalan ve bu durumu kimseye söylemeyen genç kadın, bebeği, merkez Baklalı Mahallesi'ndeki babası A.D.'nin mezarına gömdü. İhbar üzerine genç kadın, 2 günlük erkek bebeği diri diri mezara gömerek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Bebek de mezardan çıkartılarak otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

BEBEK ÖLÜ DOĞDU

Bebeğin ölü olarak dünyaya geldiğini ileri süren M. D., Gaziantep'te üniversite eğitimi alırken evli 3 çocuk babası 33 yaşındaki Hasan G. ile tanıştığını, sevgili olduklarını, nikahsız birlikte yaşadıklarını, bu ilişkiden hamile kaldığını söyledi. Hamile olduğunu ailesinden gizlediğini de belirten M. D., "Hasan'ın evli olduğunu bilmiyordum. 2 gün önce gece sancım başladı. Saat 05.00'da tuvalette bir erkek bebek dünyaya getirdim. Bebek ölüydü, bir gün evde beklettim ertesi gün kimsenin haberi olmasın diye babamın mezarına gömdüm. 9 ay karnımda taşıdığım bebeği öldürmedim, ölümüne çok üzüldüm" dedi.

Üniversite öğrencisi genç kadın, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı, bebeğin kesin ölüm nedeni ise otopsi sonucu belli olacak.Kaynak: Cumhuriyet.com.tr