Bayram tatili için İstanbul'dan Ardahan'a giden ailenin içinde bulunduğu, 54 yaşındaki Laçin Tosun yönetimindeki 34 ZR 6675 plakalı minibüs, bugün öğlen saatlerinde Erzurum'un Pasinler İlçesi'nin Çifte Petroller mevkisinde, kontrolden çıkarak önce karşı yola geçti, ardından şarampole devrildi.

Minibüs şoförünün yara almadan kurtulduğu kazada, minibüsteki Adem, Serpil, Elif Gül, Eslem, Ece, Efe, Kadir, Çiğdem, Derya, Emir, Ecrin, Tarık, Erdem, Meryem ve Gencay Karademir ile Ufuk Kaya ve Cemile Hatun Mutluay yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Erzurum'daki Bölge Eğitim ve Araştırma, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma ve Palandöken hastanelerinde tedavi altına alındı. Yaralıların çoğu ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.

 


Karabük'te kontrolünü kaybeden otomobil kaza yaptı: 3 yaralı


Karabük’te, orta refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobildeki 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 14.00 sıralarında D-750 Karayolu Acıöz Köyü mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan gece 02.00 sıralarında Kastamonu’daki yakınlarına bayram ziyareti için yola çıkan İbrahim Ağaçoğlu, iddiaya göre uykusuzluk nedeniyle yönetimindeki 34 GB 1382 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Orta refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobilde bulunan sürücü İbrahim Ağaçoğlu ile birlikte 38 yaşındaki Mukaddes Sakallıoğlu ve 16 yaşındaki Tolga Sakallıoğlu yaralandı.

Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr