Medicana Sivasspor'da kadro dışı bırakılan ve sözleşmesini fesheden Batuhan Karadeniz, Hollanda Ligi Eredivisie ekiplerinden Twente ile masaya oturuyor.
Türk futbolunun gezgin ismi Batuhan Karadeniz'e Hollanda'dan talip çıktı. NTV Spor 'un haberine göre Hollanda Ligi Eredivisie ekiplerinden Twente, 25 yaşındaki futbolcuyla görüşmeye başladı.
Hafta sonu kırmızı-beyazlı ekiple masaya oturacağı belirtilen haberde, anlaşma sağlanması halinde Batuhan'ın kariyerine Hollanda'da devam edeceği aktarıldı.
Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan 1991 doğumlu forvet, siyah-beyazlı takımda profesyonelliğe yükseldikten sonra birkaç farklı dönemde Eskişehirspor'da top koşturmuş, ardından Trabzonspor ve Elazığspor maceraları yaşamıştı.
Son olarak geçtiğimiz sezonun başında Medicana Sivasspor'la anlaşan Batuhan, Ekim ayında dönemin teknik direktörü Sergen Yalçın'ın kararıyla kadro dışı bırakılmıştı.
Türk futbolunda bugüne dek kendisine tanınan şansları değerlendirememesiyle gündeme gelen Batuhan, Medicana Sivasspor'la 2017'ye kadar olan sözleşmesini geçtiğimiz günlerde karşılıklı anlaşarak feshetmişti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr