Kara Kuvvetleri Komutanlığı önünde gerçekleşen patlamada büyük panik yaşandı. Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, askeri servis konvoyunda patlama meydana geldiğini ilk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiğini ve 10 kişinin yaralandığını söyledi.

Dünya Ankara'daki patlamayı böyle gördü

Ankara'da ikinci patlama sesi

Polis çevreyi çember altına aldı. Sağlık Bakanlığı yetkilileri 20 ambulans olay yerine sevk edildi, yaralılar hastaneye gönderilmeye başlandı. Patlamanın nedeninin henüz belirlenemediği öğrenildi.  

Patlama sonrası yanan araçlara itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Olay yerinden uzaklaşılması için çağrılarda bulunuluyor.

Başbakan Davutoğlu, 'patlama bilgisi geldi, bakacağız' dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik twitter üzerinden Ankara'daki saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Çelik, 'Terör Ankara’da alçakça saldırdı. Lanetliyoruz bu saldırıyı. Vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölgelerden birinde bu saldırının gerçekleşmesi terörün hainliğini ve alçaklığını bir kere daha gösteriyor' dedi.

Veysel Eroğlu: "Bir terör örgütü gerçekleştirdi diye duyum var"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili, "Bir terör örgütü gerçekleştirdi diye duyum var" dedi.

Ayrıntılar gelecek...

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr