Başbakan Binali Yıldırım, "Şu andan itibaren Ankara semalarında, MİT'in  üzerinde, Meclis'in üzerinde, Cumhurbaşkanlığının, Başbakanlığın üzerinde, kritik bölgelerin üzerinde uçuş yapan her türlü askeri helikopter ve uçak füzeyle  indirilecektir." dedi.

İKİNCİ İSTİKLAL SAVAŞI

Başbakan Binali Yıldırım canlı yayında "Havadaki asileri vurun talimatı verdim. Bu bir ikinci istiklal savaşıdır" dedi.

Yıldırım, Havadaki asilerin vurulması için talimat verdim. Bu bir ikinci istiklal savaşıdır. Maalesef devletin verdiği silahları milletin üzerine doğrultmuşlardır. Havadaki bir kaç unsur var. onların da hesabı görülecektir. Zamanlamayı tutturamadılar demek.

 Yıldırım, "Vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum. Siyasi partilerimize çok teşekkür ediyorum. Herkes demokraside, halkın birliğinde, ülkenin bekasında bir araya gelmiştir. Ülkesine sahip çıkmıştır ve sahip çıkmaya devam edecektir. İşte bakın İzmir'e, işte bakın Ankara'ya, işte bakın İstanbul'a akın akın insanlar gecenin yarısını geçmiş olmasına rağmen sokaklardadır. Ülkesine, milletine, hükümetine sahip çıkmak için her türlü görevi fedakarca olağanüstü bir gayretle gerçekleştirmektedir" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr