Beşiktaş'ta forvet transferi konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Siyah - Beyazlı yönetim, transfer listesinde yer alan Mario Balotelli için İngiltere'ye gitti.

İtalyan oyuncu konusunda Liverpool yetkilileri ile masaya oturan futbol komitesi, mali şartlarda uzlaşmaya çok yaklaştı. Yönetim ayrıca Balotelli'nin menajeri ile de görüştü.

Son karar Şenol Güneş'in

Yapılan toplantıda 25 yaşındaki oyuncunun menajeri, İngiliz basınında çıkan, Balotelli'nin Beşiktaş'a transfer olmak istemediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını aktardı. Siyah beyazlılar hem Liverpool, hem de Balotelli ile temaslarına devam edecek.

Yaşanan gelişmeleri teknik dirktör Şenol Güneş'e ileten komite, deneyimli teknik adamın kararını bekliyor. Güneş'in Balotelli konusunda olumlu görüş bildirmesi hâlinde Beşiktaş İtalyan oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandıracak.

Eto'o kamptan ayrıldı

Beşiktaş bir yandan da Samuel Eto'o'dan haber bekliyor. Antalyaspor kampından ayrılarak Kamerun'a giden Eto'o, kulübünün bonservisi konusunda kolaylık yapmasını bekliyor. Yıldız oyuncu Antalyaspor'un bonservis sorununu çözmesi hâlinde siyah beyazlı kulüp ile anlaşma yapmaya hazırlanıyor. (eurosport)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr