Arnavutköy Balaban mahallesi yakınındaki Terkos gölünde 4 kişi dün öğleden sonra balık tutmaya çıktı. Gece boyunca eve dönmeyen kişilerin aileleri jandarmaya haber verdi. Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekibiyle gelerek göle gelerek hemen arama çalışmalarına başladı. Alabora olup batan tekne bulundu ve kıyıya getirildi.

AĞACA TUTUNARAK HAYATTA KALDI

Jandarma ekipleri sabah saatlerinde batan tekneden kurtularak bir ağaca tutunup hayatta kalan Fatih Avcı'yı (32) buldu ve sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı Fatih Avcı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Araştırmalarını sürdüren ekipler 33 yaşındaki İsa Başol'un cesedini buldu.. Başol'un cesedi Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağ kurtulan Fatih Avcı'nın babası Talip Avcı (55) ve kuzeni Samet Avcı (30) arama çalışmalarına devam ediliyor.

 

KAYIPLARDAN BİRİNİN CEDESİNE ULAŞILDI

Terkos Gölü’nde tekne batmasından dolayı kayıp olan 2 kişiden Talip Avcı'nın (55) cesedi bulundu.

Terkos Gölü Arnavutköy Balaban Mahallesi’nde dün öğleden sonra tekneyle açılan ve kayıp olan 2 kişiden Talip Avcı’nın cesedine ulaşıldı. Avcı’nın cesedi, AFAD ekiplerinin teknenin battığı yerde yapılan aramada bulundu. Avcı'nın cesedi bot ile kıyıya getirilerek ambulansa konuldu. Ceset Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Göl kenarında bekleyen Avcı'nın yakınları cenaze çıkarılırken sinir krizi geçirdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr