MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anayasa değişikliği teklifinin referandumdan geçmesi halinde Türkiye’nin tek adam tarafından yönetileceğine ilişkin söylemlere “Rejim değişecek diyorlar, külliyen yalandır. Tek adam yönetimi olacak diyorlar, bunu söyleyenlerin tarih cahili oldukları, geçmişimizde dahi böyle bir yönetim modelinin hiç görülmediği açık ve ortadadır” dedi. Bahçeli, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında ilk mitingini Elazığ’da İstasyon Meydanı’nda yaptı. Parti bayraklarının olmadığı, sadece Türkiye bayraklarının yer aldığı mitingde Bahçeli, özetle şunları kaydetti.

 Okkalı bir ders verdi: 16 Nisan’da Türkiye’de sistem değişecek, Avrupa’da ise tahtlar sallanıp rejim değişikliklerinin ilk kıvılcımı çakılacaktır. Hollanda’da yapılan seçimler ırkçı ve Türkiye düşmanlarının yüzlerini kızartmış, okkalı bir ders vermiştir.

Muhalefete çattı: Bu evetler, daha anayasada ne yazdığını bilmeyen, zahmet edip de bir maddesini açıp okumamış CHP genel başkanının uykularını kaçıracaktır. Bu evetler, Avrupa’ya kapak, işgal planı yapanlara tokat olacak, alayını silindir gibi ezip geçecektir.

Suikast yapacaklar: Devletin süratli kararlar aldığı, TBMM’nin aktif ve etkin olduğu bir sistemi kurmazsak 15 Temmuz’da harekete geçenler tekrar varlığımıza suikast yapacaklar. Türkiye’den intikam almak için kuyruğa girenlere karşı tarafsız duramayız.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr