Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin siyasi denetim kararı skandal niteliktedir. Avrupa ülkelerinin Türkiye karşıtı duruşları kabul edilemez durumdadır. Aba altından sopa göstererek Türkiye'ye parmak sallamak kimsenin harcı değildir. 15 Temmuz'u gözardı ederek ülkemizi karalayan, demokraside dibi boylayan Avrupa önce kendi işine bakmalıdır. Ne zaman Türkiye zora girse alkışlayanlar Avrupa'dadır. İnsan hakları diyorlar oysa insanlığı hiç bilmiyorlar.

"DEVLETE BİR KEZ DAHA SESLENİYORUM"

FETÖ'yle sürdürülen mücadelenin tatmin edici seviyelere ulaşamadığı son gelişmelerden anlaşılmaktadır. Devlete bir kez daha sesleniyorum; FETÖ'nün ucu nereye kadar gidiyorsa oraya kadar gidilmeli ve kökü kazılmalıdır. Karşımızdaki tablo dehşet vericidir. 81 ilimizde düzenlenen operasyonlarda toplamda 7 bin kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır. 9 bin 103 polis açığa alınmıştır. KHK ile önemli adımlar atılmış, 3 bin 974 kamu görevlisi ihraç edilmiştir.

"FETÖ İLE MÜCADELEDE HENÜZ TAVANA ÇIKILAMADI"

Katil çetenin bulundukları her alanda tamamen sökülüp atılması milli beka meselesidir. Bu yapılırken adalete de dudak bükülmemelidir. Kim suçlu, suçsuz iyi ayırt edilmelidir. Henüz tabandan tavana çıkılamamıştır. İmtiyazlı isimlere dokunulmamıştır. Zabıt katibini, vaizi, teknisyeni, odayıcı, işçiyi devletten atmakla hedefe varmak düşünülemeyecektir. Ata binsek de ayağımız hala yerdeyse bir sorun var demektir.

Kriptoplar kendilerini emniyete almışlardır. FETÖ ile irtibatı arasında memur var da meşhur siyasetçi, bürokrat yok mudur? Sıradan insana güç yetiyor da, eğer varsa siyaset ve devlet yönetiminin tepesindeki yöneticilere sıra geldiğinde neden tepkisizlik oluyor? FETÖ ile mücadele sulanmakta, sabote edilmektedir. Mahrem imamlar bulunuyor da devletin en mahrem kademelerinde kritik görevler üstlenmiş tanıdık simalar neden ortaya çıkarılmıyor? Medya tartışmalara boğulmuştur. 

"CHP VE KADER ORTAĞI HDP"

16 Nisan'da kazanan Türkiye'dir. Evet diyenler kadar hayır diyen vatandaşlarımız da kazanmıştır. CHP'nin freni patlamış kamyon gibi kontrolsüz tavrı kendini küçük düşürmektedir. Sandıkta kaybedenlerin milletimizin hür iradesiyle verdiği kararı çarpıtmaya çalışması hezeyandır. CHP ve kader ortağı HDP ne yaparsa yapsın hükümet sistemi değişmiştir. 16 Nisan'da Türkiye farklı bir evreye geçmiştir. Sayın Cumhurbaşkanı bugün beklendiği üzere partisine üye olacaktır.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr