(AŞKA DÜŞTÜM )

Bir Akademisyen olmanın verdiği birikim ve bilinçle 2007 yılında sizlerle buluşturduğu Leyli Leyli adlı ilk albümünden sonra, müzik sevenlerin gönlüne hitap edecek  Aşk’a Düştüm ismini alan yepyeni bir çalışma ile sizlerle buluşuyor.

Bu albümde geleneksel türkülerle birlikte, kendi yapmış olduğu bestelerinden oluşan bir repertuar hazırlayan Cevahir Karaca aynı zamanda albümün Müzik Yönetmenliğini, Düzenlemelerini ve Bağlamalarını İcra ederek kendi müzikal düşüncesini ve tarzını yansıtmıştır.
Kendine has bir uslubu ve tarzı olan Cevahir Karaca ‘nın Ustalığının,
Çaldığı Saza ve Söylediği Söze Yansımasıdır Bu Albüm....
  
Cevahir Karaca Albümündeki Türkülerini  İlk olarak 13 mayıs 2017 cumartesi akşamı Ataşehir Novada konser salonunda gerçekleştirdiği Tanıtım Konseriyle Dinleyicilerine sunarak  Büyük ilgi  görmüştür. Haliç Üniversitesi Konservatuarında  görev yapan öğretim üyelerinin ve de bir çok müzisyen, sanatçının  katıldığı konserde, Albümün  satışı da ilk olarak o gece dinleyicilere sunulmuştur.Albüm 15 Mayıs 2017 tarihi itibari ile Türkiye genelinde bütün müzik mağazalarında yerini almıştır. Konserde kendi bestelerinin yanı sıra ,yine kendisinin icra ettiği bağlamasıyla, yöresel tavırlarda sergileyen Cevahir karaca  anadolunun çeşitli bölgelerinden türküler söyleyerek coşkuyu daha  da arttırmıştır. Sanatçı yurt içi ve yurt dışı olmak üzere bir çok festival, konser, seminer gibi etkinlikler de yer alarak yaptığı müzik tarzını geniş kitlelere duyurmaktadır. Bağlamadaki ustalığı seyircilerden büyük alkış ve ilgi gören Cevahir karaca şüphesiz ki önümüzdeki dönemlere de de  adından çok söz ettirecektir…

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr