Fenerbahçe’de Torku Konyaspor yenilgisi bardağı taşırdı.

Yöneticiler, Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira’nın sezon sonu beklenmeden gönderilerek, takımın başına yeniden Ersun Yanal’ın getirilmesini istiyor. Tecrübeli teknik adam da yeniden Sarı - Lacivertli takımda görev almaktan yana. Ancak Başkan Aziz Yıldırım, Yanal’ın getirilmesine karşı olduğu için bu değişiklik çok zor görünüyor.

Şampiyon olmak isteyen bir takımın futbolcuları benim bildiğim sahada canını dişine takarak oynar, koşar, çırpınır, terini son damlasına kadar akıtır. Bu saydıklarımın hiçbiri Fenerbahçe’de yok. Her kaybedilen maç sonrasında Beşiktaş’ın puan kaybetmesi bekleniyor. Ya böyle bir şey olur mu hiç? Pereira’yı defalarca eleştirdim, bir aralar düzelme görünce olumlu yazmaya başladım. Ancak hata yapmışım. Keşke bekleseymişim. Adam lig bitiyor hâlâ takımını tanıyamadı.

Bir gün önce Terraneo’dan sonra “Pereira da yolcu” diye haber yapmıştım. Yönetimin yerinde olsam sezon sonunu bile beklemem. Bir hoca takımını bu kadar mı kötü yönetir? Başkan Aziz Yıldırım, yakınlarına “Bu takım idman yapmıyor mu, Volkan Şen niye oyundan alınıyor” diye sormuş.

Yerden göğe kadar haklı. Alper’in ağabeyi dahi Pereira’ya isyan etmiş. İşte o sözler: “Oğlunu oynatacaksın (Nani’yi kastediyor) diye iyi oynayan 11i bozarsan tabi suçlu sensin hocam kimse kusura bakmasın.”

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr