Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Kocaman yedikleri ikinci golün kendileri için yıkıcı olduğunu söyledi.

Kocaman şöyle konuştu:

"İki ayaklı bir karşılaşma oldu. Maça çıkarken her iki takımda avantajlı skor yakalamak istiyordu. Özellikle de istek ikinci maça avantajlı çıkmaktı. Ancak hiç düşündüğümüz gibi olmadı. Golü yediğimiz ana kadarki süreç tam anlamıyla istediğim gibiydi. İlk 5-10 dakikalık periyotta Fenerbahçe'nin hızını kestikten sonra oyunun kontrolünü ele aldık. İsteğimiz şekilde geçerken biranda ani bir atakla gölü kalemizde gördük. İlk gol anlaşılabilecek ve telafi edilebilecek bir durumdu. Bizim için yıkıcı olan ikinci gol oldu."

"YARALARIMIZI SARACAĞIZ"

Maçı çevirebilmek için ikinci yarı daha fazla rakip kaleye gitmeye başladıklarını anlatan Kocaman, "Yeteri kadar pozisyon ürettik. Özellikle golü atmak ve kıvılcım yakalayabilmek için. Ancak olmadı ve kaleciyi geçemedik. Son 10-15 dakikalık periyot ise biraz sabit duruşumuzun ve sahaya yerleşimimizin bozulduğu anlara geldi. O andan itibaren Fenerbahçe farkı arttıracak golü buldu. Şuandan itibaren bizim turla ilgili çok fazla konuşmamızın bir anlamı yok. Gerçekçi olmakta fayda var. Ligdeki pozisyonumuzu bu maçın yaralamaması için hemen yaralarımızı sarmaya çalışacağız."

"HAKEM ADİL YÖNETİM GÖSTERMEDİ"

Hakem Tolga Özkalfa'nın maç yönetimi sorulan Kocaman, "Tolga Özkalfa adil bir yönetim göstermedi. İlk yarı için bunu net söylüyorum. İkinci yarı için toparlamaya çalıştı ama iş işten geçmişti. Belki beklenen ve istenen bir şey. Fenerbahçe- Galatarasay finali gözüküyor" dedi.

HALKIN SAĞ DUYUSUNA GÜVENDİM

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında Aykut Kocaman için "Benden sonra gelir' sözleri hatırlatılarak Fenerbahçe Başkanı ile aralarının neden açık olduğu sorulan Kocaman,
"Bilmiyorum. Yorum yapmak da istemiyorum. Futbolculuğumdan bugüne kadar zaman zaman hatalarımız oldu ve olacaktır da. Hatasız hiçbir insan yok. Ama şuna hep dikkat etmeye çalıştım. Buna da özen gösterdim. Zaman zaman serzenişlerde bulunsak da halkın (Fenerbahçeliler veya başka guruplar olabilir) sarsılmaz sağ duyusuna hep güvendim ve kendimi oraya teslim ettim. O nedenle hiç yanıtlamaya gerek yok" diye konuştu.

'Paralel'den medyaya Yanal'dan Terim'e... Aziz Yıldırım açtı ağzını yumdu gözünü!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr