Aydın’da, yıllar boyunca üvey kızına cinsel istismarda bulunan R.O. ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan tutuklandı.

Savcılıktaki ifadesinde, ‘karşılıklı birbirlerini sevdiklerini’ öne sürdü. Şimdi 15 yaşında lise öğrencisi olan çocuk ise üvey babasının tacizlerinin 7 yaşında başladığını, tehdit ettiği için olayı kimseye söylemediğini ifade etti. Çevrelerindeki herkes, şimdi, anne Hülya O.’yu suçluyor. Savcılıkta, şüpheli olarak o da ifade verdi.

Hülya O., “Onun da ilk evliliğinden bir kızı vardı. Çok ilgili bir babaydı. Çevresinde sevilen sayılan biriydi. Bilinen bir aileden geliyordu. Çok düzgün bir hayatımız vardı. Benim başıma böyle bir şey asla gelmez sanıyordum” diyor. Üvey babanın ve çocuğun telefonundaki cinsel istismara dair görüntüler, mesajlar polisler tarafından ortaya çıkarıldı. R.O. savcılıkta verdiği ifadede, “İlk ilişkiye iki yıl önce (13 yaşındayken) girdik. Herhangi bir zorlama veya şantaj yoktu. Pişmanım. Videoları kimseye izletmedim” dedi. Mahkeme, 17 Ağustos’ta, R.O.’yu ‘çocuğun nitelikli cinsel istismar’ suçundan tutukladı. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr