Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, Beşiktaşlı Atiba Hutchinson için girişimlerini sıklaştırdı.

West Ham ile görüştüklerini doğrulayan Atiba'nın menajeri Niclas Jensen; "Görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşmaya varacağımızı umuyorum ama bunun için biraz zamana ihtiyacımız var. Atiba'yı isteyen başka kulüpler de var. West Ham'ın yalnız olduğunu söyleyemem." diye konuştu.

Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Atiba Hutchinson geçen sezon Siyah-beyazlı forma altında toplam 43 maça çıktı 2 gol atıp 2 de asist yaptı.

KARDEŞİNDEN KAFALARI KARIŞTIRAN HAREKET

Beşiktaş'ın ligdeki 34 maçının 33'ü 90 dakika olmak üzere tümünde oynayan ve mutlu sonun gizli mimarları arasına giren Kanadalı futbolcunun kardeşinin, Nevzat Demir Tesisleri'ne gelip abisinin odasındaki bütün özel eşyalarını topladığı ortaya çıktı. 33 yaşındaki ön liberonun isminin Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'la anıldığı bir dönemde kardeşinden böyle bir hamle gelmesi kafaları karıştırdı.

GÜNEŞ KALMASINI İSTİYOR AMA...

Teknik direktör Şenol Güneş'in, "Takımımda satılmayacak oyunculardan biri" yakıştırmasını yaptığı tecrübeli futbolcu için Kartal'ın eski çalıştırıcısı Slaven Bilic'in ısrarcı olduğu ve Atiba'yı yeni sezon öncesinde İngiltere'ye götürmek için yoğun çaba sarf ettiği bildirildi. İlk etapta Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda Atiba'yı takımda tutmanın hesaplarını yapan yönetimin, Ada temsilcisinden gelebilecek astronomik bir teklif halinde ise bu kararından vazgeçebileceği konuşuluyor. (sporx)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr