Alış veriş yaptığımız firma güvenli olsa da bilgisayar korsanlarının hedefinde olma imkanı her zaman bulunur. Bu riskten kurtulmak için astropay kullanmalıyız.

Astropay Kart Nedir ?

Astropay kart internet üzerinden güvenli ön ödeme yapmaya olanak sağlayan sistemdir. 16 haneli bir birinden tamamen bağımsız pin kodundan oluşan bu kart, kullan at şeklindedir. Her bütçeye uygun kart bulunur ( 10 usd 20 usd ….. 1000 usd) İstediğiniz miktarda satın alarak, özel bilgilerinizi sitelere vermemiş olur ve daha güvende hissedersiniz. Kullanılması ve satın alınması son derece kolaydır. Satın aldınız ve kullanmadınız astropay bozdurma işlemini yaparak, paranızı geri alabilirsiniz.

Astropay Nasıl Satın Alınır ?

Bütçenize uygun kartı almak için, satış yapan siteye girdiniz. ( Türkiye de sadece internet üzerinden satış yapılır.) Canlı destek penceresiyle karşılaşacaksınız veya telefon numaraları ile arama yapabilirsiniz. Satın almak için ilk önce bütçenize uygun astropay card seçmeniz gerekir. Bütçenize uygun kartı seçtikten sonra, canlı destek uzmanıyla görüşme yaparak almak istediğiniz kartı belirtin. Temsilciniz güvenlik açısından gerekli bilgileri sizden talep edecektir. Bu bilgilerin doğrulu doğrultusunda size uygun olan banka hesap numarası iletecektir. Bu hesaba aldığınız kart TL karşılığını yatırmanız gerekir. Ödemeniz şirket hesabına geçmesi durumunda, güvenli gördüğünüz gsm veya mailinize 16 haneli pin kodu gönderilir. Astropay satın alırken dikkatli olmalısınız, güvenli sitelerden alış veriş yapmalısınız.

Güvenli Astropay Satışı Yapan Site

Bu sistemi kullanmaya karar verdiyseniz sizin için en önemli konu hangi siteden satın aldığınız. Güvenli ödeme yapmak için kart satın alıyorsunuz siz farkına varmadan dolandırılmış olursunuz. Bu neden site çok önemli. Türkiye de birkaç güvenli firma bulabilirsiniz, tavsiye edilen siteler tercihiniz olsun. 8 yılı aşkın süredir ön ödemeli kart satışı yapan firmalardan bir tanesi http://www.astropaycard-tr.com sitesidir. Bu siteden 7/24 satın alma yapabilirsiniz. İş tecrübeleri oldukça iyidir. Müşteri ilişkileride keza öyledir. Sorunsuz ve hızlı satın alacağınız ender firmalardan bir tanesidir. Tercih ettiğiniz başka firmalar olabilir ama önerilen sitelerden satın almanız kendi maddi güvenliğiniz için önemli olacaktır.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr