Türkiye Milli Takımı'nın oynadığı iki maç için için davet edilen Serdar Aziz, Rusya ile oynanan hazırlık maçına ilk 11'de başlayıp 68 dakika sahada kaldı, Türkiye'nin elemelerdeki ilk maçı olan Hırvatistan karşısında ise yine ilk 11'de başlayıp 90 dakika boyunca ter döktü. Serdar Aziz ile birlikte Milli Takım'a çağrılan Tolga Ciğerci ise iki maçta da süre alamadı. 

Wesley Sneijder  Hollanda'nın gruptaki ilk maçında isveç karşısında 90 dakika sahada kaldı. 43. dakikada Marcus Berg'in golü ile geriye düşen Portakallar,Sneijder'in 67'de attığı gol ile bir puanı kurtardı. Senijder 1 Eylül'de oynanan Yunanistan hazırlık maçında ise 65. dakikada oyundan çıkmış, Hollanda maçı 2-1 kaybetmişti. 

Fernando Muslera, Uruguay'ın Arjantin'e 1-0 yenildiği karşılamada kalede yer aldı. Tangocular'a gol puanını 43'te milli takıma dönen Lionel Messi  kazandırdı. Muslera, 4-0 kazanılan Paraguay karşılaşmasında ise 90 dakika boyunca kalede kaldı. 

Portekiz'in İsviçre'ye 2-0 yenildiği karşılaşmada Eren Derdiyok, 78. dakikada Haris Seferovic'in yerine maça dahil oldu. goller 24'te  Breel Embolo ve 30'da Admir Mehmedi'den geldi. 

Mertin Linnes ise ülkesi Norveç'in Almanya'ya karşı 3-0 mağlup olduğu karşılaşmada süre alamadı. Linnes, Belarus ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ise 68. dakika'da oyuna dahil oldu. 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr