35 yıl aradan sonra 'Yemekteydik ve Karar Verdim'le beyazperdeye geri dönen ünlü oyuncuArzu merak edilenlere yanıt verdi.

O TARZ FİLMLERDE NEDEN OYNADI?

Hürriyet'ten Uğur Vardan'ın haberine göre; döneme +18'lik filmlerinin yıldızı olarak damga vuran Okay, o döneme dair açıklamalarda da bulunmaktan çekinmedi.

Bu tarz filmlerin içinde olma sebebi olarak, ekonomik gerekçeleri gösteren Arzu Okay, "Birçok büyük oyuncuyla birçok projede yer almıştım ama bu filmlerin ardından ekonomik olarak hâlâ belirli bir noktaya gelememiştim. Evim bile kiraydı. O dönem klasikYeşilçam'da sektör açmaza girince gelen teklifi kabul ettim ve '+18'lik filmler' kategorisine dahil oldum" şeklinde konuştu.

"Annemle gurur duyuyorum"

Annesi Arzu Okay'ın kısa sürede 100'den fazla film çektiğini ve başarılı işlere imza attığını belirten Eda Su Neidik "Onunla gurur duyuyorum. Annemin bütün filmlerini izlemedim açıkçası. En meşhurlarını izledim. Bazen evde televizyon izlerken annemin fimleri çıkıyor 'Aaa annem' deyip kanal değiştiriyorum. Annemle gurur duyuyorum. Annem 15- 23 yaş arası 107 film çekmiş. İnanılmaz şeyler başarmış o yaşa kadar. Ben 26 yaşındayım ama onun kadar başarılı olamam bu yaştan sonra. Ben de annem kadar doğru yerlere gelmeyi düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr