Akhisar'ın başarılı teknik patronu Cihat Arslan, Galatasaray yönetimine mesaj gönderdi. 

Bu sezon Akhisar'ın gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Arslan, futbolcu olarak formasını terlettiği Galatasaray'da teknik direktör olarak da görev almak istiyor.

"ÇEHRESİNi DEĞİŞTİRİRİM"
Hürriyet'e açıklamalarda bulunan Arslan, Galatasaray teknik direktörlüğünü hayal edip etmediğinin sorulması üzerine "Ben teklif beklemem. Akhisar ile sözleşmem var. Ama ben Galatasaray’a gelsem çehresini değiştiririm. Bunu iddialı söylüyorum. Ben oradaki futbolcuları ikna edeceğimi de, otoriteyi sağlayacağımı da biliyorum. Onlara karşı taktiksel, teknik olarak ne verilmesi gerektiğine de inanıyorum, biliyorum. Mütevazılık yapmayacağım bu konuda." yanıtını verdi.


"HEDEFİM AVRUPA"
Büyük hayallere sahip olduğunun altını çizen 46 yaşındaki teknik adam, "Günün birinde bir yerlerde olacağımı da biliyorum. Sadece, Galatasaray değil benim hayalim. Ben Avrupa’ya gitmek de istiyorum." dedi.

"GOMEZ VE RVP İLE OYNAR"

Golcü oyuncusu Hugo Rodallega için övgü dolu sözler sarf eden Arslan, "Rodallega, son oynadığımız Galatasaray kupa maçında rakibin elinde olsa bizi 3-1 ya da 4-1 yenebilirlerdi. O her takımda oynar. Kapasitesi ve gücü var. Beşiktaş alır, Mario Gomez ile oynar. F.Bahçe’de Van Persie’yle birlikte oynar." şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr