2018 Dünya Kupası elemelerinde Venezuela ile 2-2 berabere kalarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Arjantin'de futbol yorumcuları, kaybedilen 1 puanın faturasını Lionel Messi'ye kesti.

Arjantin'in önde gelen televizyon yorumcuları, Messi’yi ‘yalan söylemekle’ suçlamakla kalmadı; bunun bir utanç olduğunu söyledi.

Messi’nin pubis sakatlığını bahane etmesinin ardından Barcelona’ya dönmesi ve 1-2 gün içinde antrenmanlara başlaması söylentilerin şiddetini de artırdı.

Sakatlığın zorlamaya bağlı hafif bir sakatlık olduğunu iddia eden yorumcular, Messi’nin bu hafta sonu Alaves maçında forma giyeceğini iddia etti. Sahaya çıkması halinde ise bunun Arjantin için bir utanç olacağı kaydedildi.

Messi son olarak Uruguay maçında sahaya çıkmış ve takımının tek golünü atarak sahadan 1-0 galibiyetle ayrılmasını sağlamıştı.

Yıldız oyuncu daha önce benzer sakatlıklar yaşamış, uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Barcelona’ya ve oyuncuya yakın kaynaklar da Messi’nin benzer durumları yaşamak istemediği için önlem aldığını belirtti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr