A Milli Takım'ın tecrübeli kaptanı Arda Turan, Babalar Günü ile ilgili kişisel Instagram hesabından bir gönderi yayınlayarak hakkında çıkan iddialarla ilgili imalarda da bulundu.

Babası ile annesinin aynı karede olduğu bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Arda, gönderide yaptığı açıklamada ise dikkatleri üzerine çekti

Yayınladığı kutlama mesajında, hakkında çıkan prim iddialarıyla ilgili imada da bulunan Arda, ''Biz, çocuklarını en güzel şekilde büyütmek için iki işte günde 18 saat çalışmış bir babanın evladıyız. Babam bilir ki benim adım bu dünyada parayla, pulla aynı cümlede geçmez. Ve ben inanırım ki babam benim kalbimi bildikçe, bu dünyada başka şeye ihtiyacım yoktur. Babalar Günün kutlu olsun, benim emekçi kahramanım. Unutma ki doğruların elbet bir gün yüzüne çıkmak gibi bir alışkanlığı vardır. Hele bir zamanı gelsin... Önce ülkem için bayrağım için son saniyeye kadar mücadeleye devam.'' ifadelerini kullandı.
İddialara göre Burak Yılmaz'ın yatmayan priminden dolayı Arda Turan ile Fatih Terim arasında başlayan sürtüşme takım içerisindeki olumsuz süreci başlatmış ve bu durum da atmosferi kötü yönde etkilemişti.

 

 

Biz, çocuklarını en güzel şekilde büyütmek için iki işte günde 18 saat çalışmış bir babanın evladıyız. Babam bilir ki benim adım bu dünyada parayla, pulla aynı cümlede geçmez. Ve ben inanırım ki babam benim kalbimi bildikçe, bu dünyada başka şeye ihtiyacım yoktur. Babalar Günün kutlu olsun, benim emekçi kahramanım. Unutma ki doğruların elbet bir gün gün yüzüne çıkmak gibi bir alışkanlığı vardır. Hele bir zamanı gelsin... #ülkemiçin #bayrağımiçin son saniyeye kadar mücadeleye devam önce